#ladiesfirst

  Dames eerst

  Als onderdeel van de straatcultuur beginnen we aan een nieuw project dat niet alleen voor dames is. Onze waarden omvatten vrijheid en dat omvat ook vrijheid in wat je wilt dragen. Wij zien mode als iets waarmee je kunt laten zien wie je bent. En we genieten ervan. En we geloven dat jij er ook van zult genieten!

  Streetwear is niet voor dames? Wat?

  Daar zijn we het absoluut niet mee eens. Wist je dat dames binnen ons portfolio kunnen kiezen uit 69 merken waarvan we een damescollectie hebben? Daarvan zijn er 5 speciaal voor vrouwen. Er zijn meer mogelijkheden, waarom zou je niet kiezen voor producten voor jongens? Opeens heb je hier 114 merken! Want #menswearlooksgreatonyou. Onder deze hashtag vind je de beweging die we zijn begonnen met onze Annet X en Veronika. Dit is ook een van de redenen waarom we sommige stukken op meisjes en jongens fotograferen. Ben je een meisje en draag je mannenkleding? Maak een foto en deel deze op Instagram met een hashtag.

  Magere en jonge meisjes zijn mooier

  Een uitspraak die wordt geassocieerd met de hele mode-industrie, maar niet langer waar is. Onder onze modellen vind je dames van alle vormen en leeftijden en streetwear past ze allemaal! Dus of je nu ultramarathons loopt of het motto uitdraagt dat de beste sport koffie en gebak is, wij willen jou en al onze zussen vertellen - jullie zijn allemaal QUEENS!

  je moeder

  Er zijn geen verschillen tussen ons. Het maakt ons niet uit of je net bent afgestudeerd, of je een moeder met zwangerschapsverlof bent of dat je al een matador bent in je vakgebied. Wat voor ons telt is wat je kunt en of je Queens met ons wilt verbeteren. Daarom bieden we de mogelijkheid tot parttime werken of flexibele werktijden. Het is belangrijk voor ons dat mensen zich goed voelen bij ons en tijd hebben voor hun gezin en hun hobby's, dus jij en zelfs je moeder kunnen solliciteren.

  beloften zijn geen fouten

  We vertrouwen erop dat we onze beloften nakomen. Dus als je hier leest over al onze uitspraken, kun je er zeker van zijn dat we het menen. We schrijven niet altijd over alles wat we doen, maar het is de moeite waard om bijvoorbeeld de ondersteuning van veelbelovende artiesten of organisaties zoals #holkyzmarketingu of Women in Business te vermelden. We kiezen ook voor verschillende liefdadigheidsprojecten. In het verleden hielpen we alleenstaande vrouwen of kinderen uit kindertehuizen. We vinden dat er iets moet worden teruggegeven aan de maatschappij, dus we proberen ons steentje bij te dragen.

  Wie graaft er naar Queens

  Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat ons logo op veel podia schittert en dat de hashtag Queens verschijnt op de profielen die je volgt op Instagram. Samenwerken met influencers is iets meer voor ons. Tuurlijk, we vragen ons af hoe we dingen bij zoveel mogelijk mensen kunnen krijgen, maar ook of degenen die het gezicht zijn van Queens echt vertegenwoordigen waar wij in geloven. We zijn echt en we hebben een gemeenschap van geweldige mensen om ons heen.

  #ladiesfirst