Footshop Club

WORD LID VAN FOOTSHOP CLUB. KRIJG €7 VOOR DE REGISTRATIE EN 10% VAN JE BESTELLING ALS TEGOEDBON TERUG.

DE WERELD VAN STREETWEAR CULTUUR WAARIN JE OOK SPAART

ALLE VOORDELEN VAN FOOTSHOP CLUB

€7 VOOR DE REGISTRATIE

Serieus, je registreert gewoon, en dat is het. Het tegoedbon van €7 krijg je als cadeau. Je kan het dan voor elke aankoop boven €70 gebruiken.

10% van de bestelling krijg je terug

Elke bestelling loont zich, want 10% daarvan krijg je altijd in de vorm van een tegoedbon terug. Bovendien kan je dit keer op keer doen.

Jouw eigen wishlist

Als je iets leuk vindt maar het is niet de juiste tijd om het te kopen, kan je het product op je wishlist plaatsen. Je kan het dan als een cadeau tip delen, of een eindeloze lijst voor inspiratie creëren.

Bestelgeschiedenis

Wil je je bestelling in de gaten houden? Dankzij de trackingoptie kan je jouw bestelling altijd volgen. Wanneer je de status wilt controleren, check dan gewoon je profiel!

WEES DE EERSTE DIE OP DE HOOGTE IS VAN KORTINGEN

Onderdeel van je aanmelding is een nieuwsbriefabonnement. Het zal geen nutteloze spam in je inbox zijn, maar een regelmatige aanvoer van nieuws en interessante informatie uit de streetwear-wereld. Daarnaast ben je ook een van de eersten die op de hoogte is van verschillende aanbiedingen en verkopen.

Hoe werkt het?

Kan ik de Footshop Club kortingscode voor alles gebruiken?

De registratie- en cashback-vouchers voor eerdere bestellingen kunnen worden toegepast op reeds afgeprijsde goederen! Het is niet mogelijk om ze toe te passen op LEGO, Apple, Beats, Pietro Filipi en digitale cadeaubonnen.

Hoe kan ik de registratie korting gebruiken?

Just check the "I have a promo code" box in the cart and paste the discount code. You can find the code in your email or in your Footshop profile. Don't forget that the registration code is only valid for 10 days.

Hoe gebruik ik de korting van de vorige bestelling?

Vink het vakje 'Ik heb een promotiecode' in het winkelwagentje aan en plak de kortingscode. We sturen je de kortingscode na elke succesvolle bestelling. Het is geldig nadat de retourperiode voor die bestelling (30 dagen) voorbij is en je kan de code in je e-mail of in je Footshop-profiel vinden. Vergeet niet dat de code 180 dagen geldig is.

Mag ik de promotiecode met een andere korting combineren?

Je kan de kortingscodes combineren met cadeaubonnen en deze toepassen op reeds afgeprijsde producten. Ze kunnen echter niet worden gecombineerd met andere kortingscodes en vouchers waarbij de korting in procenten is. Als je meer kortingscodes met de absolute waarde in één bestelling wilt gebruiken, neem dan contact op met ons Customer Care Team.

Waar kan ik de kortingscode vinden?

De kortingscode vind je in je e-mail of in je Footshop profiel.

KRIJG €7 KORTING VOOR DE REGISTRATIE

En 10% terug van elke volgende bestelling. JE MOET JE ALLEEN REGISTREREN.

Ik wil €7 korting.