📦 Ik wil een artikel teruggeven
😢 Ik wil beschadigde artikelen reclameren

Please find the return form on the following page.


Binnen 14 dagen

Past het bestelde item niet of bent u er niet blij mee? Stuur het gerust naar ons terug.

U kunt ongedragen en schone kleding in de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. U krijgt uw geld terug voor alle goederen die u terugstuurt. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Verzend uw bestelling naar het volgende adres.

The Netherlands Nikola Durmaz, EXPANDECO – QUEENS Hoofdstraat 163 8162AG Epe, Nederland


Als u een cadeau koopt of gewoon niet 100% zeker bent over uw aankoop, profiteer dan van onze service die u de mogelijkheid geeft om uw goederen binnen 60 dagen terug te sturen.

Deze service kost € 8.

Dit is wat u moet weten over onze retourzendingen:

Zorg er alstublieft voor dat de kleding die u terugstuurt ongedragen is, ongewassen is, schoon is en in de originele verpakking zit. Alleen dan kunnen wij hier iemand anders mee blij maken. Houd er rekening mee dat het retourneren van vuile of beschadigde producten kan resulteren in een lagere terugbetaling. Zie onze volledige Winkelvoorwaarden voor meer informatie.

Wettelijk hebben wij na het ontvangen van uw retourzending in ons magazijn 14 dagen de tijd om u terug te betalen, maar meestal doen wij dat meteen. Wij storten uw geld altijd terug op uw bankrekening.